10.01.12

Tirgus Jelgavai

Tirgus Jelgavai

Viens jauks pāris pārvācās uz dzīvi Jelgavā. Pārvākšanas procesā bija nepieciešami dažādu speciālisti pakalpojumi, bet atrast tos Jelgavā bija sarežģīti un pat neiespējami. Elektriķi nācās pasūtīt pat no Rīgas. Būdams aktīvi Interneta lietotāji, jaunieši izdomāja, ka tāda situācija Jelgavā nav pieļaujama un izveidoja bezmaksas sludinājumu lapu, kurā jebkurš Jelgavas un Jelgavas novada iedzīvotājs var ievietot savu informāciju. Galvenais mērķis, kuru gribēja panākt lapas autori, lai vietējie iedzīvotāji varētu apmanīties ar informāciju, kuru grūti atrast citos informācija avotos.
Apmeklējiet mājas lapu un dalāties savā informācija - Tirgus Jelgavai.
Krišs Janukovičs teica...

Cerams, ka izdosies, jo niša patiešām ir tukša. Vienīgi lapas izveidošana ir tikai sākums, to vai projekts izdosies noteiks tas vai spēs savākt kritisko sludinājumu masu. Vienīgais, ko nesaprotu ir "Jelgavas novada sludinājumi" - vai pilsētnieku sludinājumi tur nebūs???

rusantro teica...

Izdošanās ir atkarīga no pašu lapas saimniekiem. Es tikai cenšos piepalīdzēt.

"Jelgavas novada" domāts, lai iesaistītu lielāku cilvēku skaitu, ieskaitot Jelgavu. Autori cer, ka lapu arī izmantos mazie uzņēmēji, lauksaimnieki un mazie ražotāji, lai reklamētu savus produktus un pakalpojumus.

Krišs Janukovičs teica...

Saprotu, kā domāts, bet diezgan neveiksmīga vārdu izvēle, manuprāt, jo novadi ir vai nu vēsturiskie (Kuzeme, Vidzeme, Latgale, Zemgale) vai administratīvi teritoriālie (9 republikas pilsētas un 110 novadi), kur Jelgavas novads un Jelgavas pilsēta ir atsevišķas vienības.

rusantro teica...

Taisnība vien tev ir.

Foršā Ruu teica...

Prieks par ideju. Ja runā par nosaukumu, tad veidotājam, manuprāt, tas gandrīz ir kā viens klikšķis, lai izlabotu uz "Jelgavas pilsētas un novada sludinājumi" tad visiem būtu labi ;)
Iespējams, pati kādreiz izmantošu tirgusjelgavai.lv, neskatoties uz to, ka neesmu ne pilsētas, ne rajona/novada iedzīvotāja :)

rusantro teica...

Ok, uzrakstīšu autoriem. :) Paldies.

Foršā Ruu teica...

Operatīvi nostrādāts un izlabots. Malači! :)

rusantro teica...

Tikai es vēl savā blogā neizmainīju. :(

Foršā Ruu teica...

Gan jau paspēsi! ;)

rusantro teica...

Pēdējā laikā, kaut kā viss iekavējās. Vajag saņemties.

rusantro teica...

Nu tad beidzot to izdarīju. :)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search